divendres, de gener 21, 2011

LES ELECCIONS A JUNTA DE PERSONAL TINDRAN LLOC EL PROPER 22 DE FEBRER



Així ho ha decidit la mesa electoral que s'ha constituït aquest migdia al local sindical del carrer Sant Antoni. L'horari de votació serà de 12h a 16h, d'aquesta manera es facilitarà el vot a companys/es que treballen en diferents torns. La mesa també ha aprovat el calendari que portarà a la votació del dia 22 de febrer que es concreta en:


EXPOSICIÓ DEL CENS ELECTORAL:  del 21 al 24 de gener (moment per consultar si les dades són correctes).
RECLAMACIONS AL CENS ELECTORAL: 25 de gener 
RESOLUCIÓ RECLAMACIONS AL CENS: 26 de gener
PUBLICACIÓ LLISTA DEL CENS DEFINITIU: 27 de gener
PRESENTACIÓ DE CANDIDATS/ES: Del 28 de gener al  de febrer
PROCLAMACIÓ PROVISIONAL DE CANDIDATS/ES: 7 de febrer
IMPUGNACIO DE CANDIDATS/ES: 8 de febrer
RESOLUCIÓ IMPUGNACIONS DE CANDIDATS/ES: 9 de febrer
CAMPANYA ELECTORAL: Del 10 al 20 de febrer
JORNADA DE REFLEXIÓ: 21 de febrer
VOTACIONS: 22 de febrer

Tant l'acta de constitució com el calendari i el cens electoral estaran exposats a partir del dia 21 de gener en els taulers d'anuncis dels centres de treball.

Si el dia 22 preveieu que no hi sereu i no podreu votar podeu fer ús de la possibilitat del vot per correu per al qual caldrà seguir els passos següents:

1. Comunicar-ho a la mesa electoral (fins 5 dies abans de la data de votació). La mesa comprovarà que l'elector es troba inclòs al cens, anotarà la petició i li remetrà les paperetes electorals i el sobre per introduir el vot.
2. L'elector/a introuirà el sobre amb el seu vot i la fotocòpia del seu DNI en un altre sobre de dimensions més grans que també li facilitarà la mesa, i el remetrà a la mateixa mesa per correu certificat. Per això, caldrà que s'adreci personalment a l'oficina de correus acreditant-se amb el DNI.
3. Quan el secretari/a de la mesa rebi el sobre, l'haurà de custodiar fins el dia de la votació. Una vegada aquesta hagi acabat i abans de l'escrutini el lliurarà a la presidenta de la mesa que l'obrirà per identificar l'elector/a i declarar expressament que ha votat, introduïnt el sobre dins de l'urna.
4. Si es rebés el sobre després d'acabada la votació, el vot no serà computat.