divendres, de setembre 21, 2012

REUNIÓ DE LA MESA GENERAL DE NEGOCIACIÓ DEL 19-09-2012

L'EQUIP DE GOVERN ACCEPTA ELS TOPALLS MÀXIMS DE COMPLEMENTACIÓ DE BAIXES SEGONS DECRET 20/2012, PERÒ VOL REDUIR ELS DRETS SINDICALS APROFITANT EL COP D'ESTAT LEGISLATIU

La clara deriva involucionista de les mesures adoptades pel govern del PP (que és la successió d'altres aplicades pel PSOE) només pot tenir com a final l'empitjorament de les condicions laborals dels empleats públics així com també el qüestionament del propi sistema democràtic, en deixar buit de contingut un dels seus pilars fonamentals: el dret dels treballadors a la negociació col.lectiva i a l'eficàcia jurídica dels acords.
 
Així ho vam fer saber des de CCOO a l'equip de govern després que aquest proposés la reducció del temps de dedicació dels delegats LOLS apuntant-se acríticament a les mesures del govern. Sortosament encara hi ha una possibilitat que ho rectifiquin a la propera reunió de la Mesa General de Negociació com així es va comprometre en la reunió de dimecres.
 
El govern no va ser tan restrictiu en els percentatges de complementació retributiva de les baixes, ja de per si putinejats pel govern del PP amb la sabuda suspensió dels articles del Pacte i Conveni i la rebaixa general de les complementacions.