dimarts, de setembre 29, 2015

SE CELEBREN PROVES SELECTIVES PER NODRIR LA BOSSA DE TREBALL D’AUXILIARS ADMINISTRATIUS

EL Comitè Unitari de Personal ha fet arribar al departament i al regidor de Recursos Humans unes consideracions al voltant de la prova pràctica per proveir la bossa d’auxiliars administratius que es van celebrar la setmana passada.


En el seu escrit el Comitè Unitari manifesta la seva sorpresa davant l’absència de temari, tot i que en una nota del secretari del tribunal penjada a la web municipal es diu que la prova pràctica versarà sobre el contingut de les funcions pròpies del lloc que s’especifiquen a les bases.



Tot fa pensar que les proves estan orientades a seleccionar un auxiliar administratiu per l’àrea de Serveis Econòmics, però CCOO a través del Comitè Unitari ja ha demanat que es faci una convocatòria interna urgent per possibilitar a aquells companys i companyes de la mateixa categoria o de categories inferiors puguin accedir al lloc de treball vacant.



Esperem que fent ús del sentit comú i del compromís de facilitar la promoció interna adquirit pel govern en la Mesa General de Negociació, procedeixin a fer aquesta convocatòria interna.