dissabte, de novembre 28, 2015

L’AJUNTAMENT VINCULA LA NEGOCIACIÓ DE L’ANNEX DE L’ESCOLA DE MÚSICA A UN ESTUDI GENERAL SOBRE MODEL DEL SERVEI

En la Mesa General del passat 11 de novembre, els delegats/des del Comitè d’Empresa van lliurar a l’ajuntament la proposta d’annex a l’Acord de Materies Comunes que regula les condicions horàries de treball de la plantilla de l’Escola de Música. 

El regidor de Recursos Humans, Miquel Àngel Méndez va recepcionar el document però va afirmar que abans de començar a negociar es tindria en compte la situació general de l’Escola de Música i va subratllar la diferència entre ingressos i despeses per al manteniment del servei. 

Des de CCOO entenem que l’ajuntament vulgui considerar tots els arguments abans de la negociació, però cal dir que la proposta dels treballadors/es bàsicament respòn al que es fa en l’actualitat i només pretén posar ordre i regular situacions que a hores d’ara no tenen cap marc de referència. Cal tenir present que als treballadors/es de l’Escola de Música els és d’aplicació directa l’Acord de Matèries Comunes i en aquest cas l’annex només té per objecte regular determinades singularitats no recollides en el cos central de l’Acord, de manera que la negociació no ha de suposar la modificació del seu articulat.