diumenge, de febrer 21, 2016

COMPLETADES LES ENQUESTES DE SATISFACCIÓ INTERNA I EXTERNA

Recursos Humans ha anunciat que ja disposa dels resultats de l’enquesta de satisfacció dels usuaris de serveis municipals que serveix per determinar una part de la productivitat que es percep el mes de març. S’ha avançat a la part sindical que els resultats no varien significativament respecte als obtinguts l’any 2015 els quals situaven l’índex de satisfacció al voltant del 80%. 

Per altra banda també es disposa de les dades de l’enquesta realitzada per valorar els serveis municipals no directament vinculats a l’atenció directa a la ciutadania. Els resultats també són en general positius tot i que en aquest cas només serviran per determinar la productivitat en aquells serveis en els que el resultat de la pròpia enquesta s’havia constituït com un dels objectius a assolir. Per la resta tindrà un valor indicatiu d’aquells aspectes que han de procurar millorar. 

Malauradament la insuficient participació en l’enquesta fa que els resultats obtinguts no disposin de tota la fiabilitat doncs el marge d’error és relativament important. De tota manera celebrem la iniciativa d’involucrar a tots els empleats públics en aquestes valoracions i animem a la participació activa dels companys/es en el benentès que les dades es tracten de forma anònima. 

Malgrat que des de CCOO veiem positivament, com hem dit, la utilització d’instruments que afavoreixen la participació dels treballadors i treballadores en la valoració dels serveis interns, continuem defensant que els objectius marcats per cada departament a l’hora de meritar la productivitat són molt millorables i haurien de tenir en compte l’homologació interdepartamental dins d’una perspectiva de conjunt dels serveis municipals.