dissabte, d’abril 23, 2016

CCOO DEMANA L’AUGMENT DE JORNADA D’UNA EDUCADORA DE L’ESCOLA BRESSOL

En la Mesa General de Negociació del passat dia 20 d’abril, CCOO va demanar la jornada completa per una educadora de l’escola bressol que actualment presta servei en règim de dedicació parcial de tres hores. 

El motiu d’aquesta sol·licitud s’inscriu en l’adopció de mesures per reforçar l’equip d’educadores que actualment es troba amb prou feines complint les ràtios exigides per la normativa en una plantilla que es mostra clarament insuficient davant l’augment del nombre d’infants que fan ús del servei de menjador. També per compensar les hores de dedicació de la directora a aquesta tasca o bé per garantir la igualtat d’aquestes treballadores amb la resta de la plantilla a l’hora de poder fer ús dels drets sindicals contemplats en l’Acord de Matèries Comunes pel que fa a absències del lloc de treball per l’ús de llicències i permisos. 

Així mateix es va posar de manifest la dificultat de les educadores per poder efectuar la formació i el reciclatge necessari durant el mes de juliol atès la realització del casal d’estiu. 

La representació del govern municipal va demanar un temps per analitzar la justificació d’aquesta petició en base als informes corresponents i es va comprometre a una resposta en la propera Mesa General ordinària prevista pel dia 4 de maig.