diumenge, de setembre 25, 2016

NOTÍCIES BREUS

El govern municipal desestima el recurs de reposició presentat per CCOO, CGT I SFP contra els nomenaments de Cap d’Organització i Cap de Participació. Aquesta actuació obre la porta als sindicats a la via contenciosa administrativa. El govern aprofita el decret de desestimació per rectificar funcions dels dos llocs de treball pendents de creació.
 
A proposta de la SFP, el Comitè Unitari reclama mesures per evitar l’exposició a camps electromagnètics a la centraleta de la Policia Local. L’acumulació de diversos aparells més la centraleta de radio fan dubtar de la salubritat de l’espai.
 
Es modifiquen determinats horaris de professors de l’Escola de Música. Recursos Humans justifica els canvis per la modificació en la composició de l’equip directiu.
 
L’Ajuntament posarà pròximament en marxa formació interna en matèria de procediment administratiu. En les jornades formatives s’aprofitarà per presentar el nou portal de l’empleat.
 
Es posa a debat el “Protocol per prevenir i gestionar la violència en els serveis municipals”. Tot i felicitar la iniciativa, els sindicats van demanar en la mesa general un estudi singularitzat i seriós en matèria de riscos psicosocials que vagi més enllà de l’enquesta i d’estudis prefabricats.
 
Manuel Valiente, company de la brigada, va morir dissabte dia 17 després d’una llarga malaltia. Un altre bon company que ens deixa massa aviat. Et guardem en el record.
 
Es convoca procediment intern per a la cobertura d’un lloc de Tècnic de Cultura, Joventut i Cooperació. La convocatòria obeeix a la mobilitat de l’actual titular al lloc d’insertora laboral.
 
Es destina un company de la Policia Local en situació de segona activitat a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.
 
El passat mes de juny li va ser reconeguda a la companya Carme Martínez de Secretaria la situació d’incapacitat permanent. Hem tingut moltes complicitats amb la Carme i sempre l’hem apreciat com una bona amiga. Desitgem que les coses li vagin molt bé i que cap problema de salut no l’impedeixi una vida amb plenitud.