dilluns, de gener 30, 2017

VALORACIÓ DE LLOCS DE TREBALL. L’HORA DE LA VERITAT

Ja s’han fet tres jornades de treball de la comissió tècnica de la valoració de llocs de treball, començant per analitzar l’Àrea d’Organització Interna i Alcaldia. Les primeres sessions celebrades han estat laborioses i esperem que el ritme de fitxes analitzades augmenti a mesura que s’avança en els treballs.
 
En aquesta primera fase no s’ha abordat els aspectes de jornada, els quals parcialment vénen regulats en l’Acord de Matèries Comunes, i tampoc els complements de destí ni les fitxes de nova creació sobre algunes de les quals CCOO es mostra crítica per raons diverses.
 
Els representants del Comitè Unitari de Personal a la Comissió tècnica han demanat que, en cas de discrepàncies en el contingut de les fitxes i, especialment en totes aquelles en que el treballador públic hagi manifestat alguna esmena, cal que aquest obtingui l’explicació corresponent a aquestes observacions per part del seu superior jeràrquic, aclarint si les esmenes presentades s’han incorporat a la fitxa o bé el motiu de la no incorporació.
 
Des del Comitè Unitari hem recollit un total de 22 esmenes dels treballadors/es. que es tindran en compte per la part social en el tractament de les fitxes corresponents.