dissabte, de juny 09, 2018

MESA GENERAL DE NEGOCIACIÓ 6 DE JUNY DE 2018

Contractació servei d’assessorament i mediació Biblioteca Municipal

Atenent a la petició sindical de contractar un servei de mediació per a resoldre situacions internes dins d’aquest servei, RRHH informa que la setmana vinent s’iniciaran actuacions. Com a pas previ a la intervenció mediadora es verificarà la voluntat de les parts implicades per assumir el resultat de la mediació.


Esborrany Oferta Pública d’Ocupació 2018

Recursos Humans presenta l’Oferta Pública d’Ocupació per l’any 2018 la qual integra la convocatòria de les places següents:

Funcionaris de carrera (escala d’administració general)

1 plaça de torn lliure pel sistema de concurs-oposició per cobrir una plaça de Subescala Subalterna. (adscripció actual Servei d’Esports)

Funcionaris de carrera (escala d’administració especial)

1 plaça de torn lliure pel sistema de concurs-oposició per cobrir una plaça A2 (Tècnic/a Mitjà/na actualment adscrit a l’àrea de Serveis Territorials).

1 plaça de torn lliure pel sistema de concurs-oposició per cobrir una plaça A1 (Tècnic/a superior adscrita a Alcaldia (anteriorment personal de confiança/assessorament especial).

1 plaça de torn lliure pel sistema de concurs-oposició per cobrir una plaça A1 (Tècnic/a superior adscrita a Organització Interna)

Personal laboral 

1 plaça de torn lliure pel sistema de concurs-oposició per cobrir una plaça A2 (Tècnic/a Mitjà/na adscrita al Museu)