dimarts, de maig 16, 2023

ES CONSTITUEIXIEN ELS ÒRGANS DE REPRESENTACIÓ SORGITS DE LES ELECCIONS SINDICALS DEL 3 DE MAIG DE 2023

El passat dia 10 de maig es va convocar el primer Comitè Unitari de Personal després de les eleccions sindicals celebrades el passat 3 de maig i es van constituir els diferents òrgans de representació.

El Comitè d’Empresa de cinc delegats/des en el que CCOO ostenta la majoria amb tres delegats, per dos de CGT, va escollir presidenta la companya Silvia Rostek (CCOO) i secretària la companya Cristina Pérez (CCOO).  

Els delegats de prevenció que va nomenar van ser la mateixa Silvia Rostek (CCOO) i Alfonso Tejedor (CGT).

Pel que fa a la Junta de Personal, amb majoria de CGT, es va nomenar presidenta la companya Elisabet Fernández (CGT) i secretari el company Esteban Bassas (CGT). Els delegats de prevenció es reparteixen un per cadascun dels sindicats representats: Glòria Capellas (CCOO), Loli Iglesias (CGT) i Albert Martínez (UGT).

El Comitè Unitari de Personal es modifica d’acord amb la nova composició dels dos òrgans anteriors i tindrà com a presidenta i secretari les mateixes persones que actuen en aquestes funcions en la Junta de Personal.

Cal destacar que tots els acords es van adoptar per unanimitat i es va evidenciar en tot moment un to cordial entre els membres dels diferents sindicats. Des de CCOO, valorarem en la propera executiva els resultats de les eleccions sindicals del 3 de maig i debatrem amb l’afiliació el futur immediat de l’organització.