dilluns, de novembre 05, 2012

 
EL GOVERN MUNICIPAL ACCEDEIX A QUE ELS TRES DIES PERSONALS QUE VA TREURE ES PUGUIN GAUDIR EL 7,24 I 31 DE DESEMBRE
 
 
Tindrem festa però no tindrem peles


L'equip de govern va accedir en la reunió del passat dimecres, 31 d'octubre a la petició dels sindicats que els tres dies personals que van ser retirats mitjançant comunicació del departament de Recursos Humans el passat 28 de març es puguessin gaudir en aquestes dates. Aquest acord, que signaran properament els sindicats i l'equip de govern, és l'execució material d'un altre anterior adoptat en la Mesa General de Negociació de 18 de maig segons la qual el govern municipal es va comprometre a retornar aquests tres dies que inicialment se'ns havien manllevat invocant la Llei 5/2012 de la Generalitat de Catalunya. El personal sotmès a quadrants i a serveis essencials per a l'obertura de l'ajuntament, podran proposar altres dates alternatives per al gaudi d'aquests dies.
 
Aquesta vegada hem salvat aquests tres dies que ens permetran tenir més temps per nosaltres i les nostres famílies, però continuem vivint un moment angoixant per la dràstica reducció d'ingressos com a treballadors públics i això farà que tinguem un Nadal ben escarransit. 

En aquest cas cal reconèixer, cal dir-ho, la voluntat de l'equip de govern per assumir els compromisos i aplicar els acords de negociació.