dijous, de juny 20, 2013

EL GOVERN TORNA A INCOMPLIR EL CONVENI I APROVA CINC VALORACIONS ENCOBERTES




Aquesta vegada el premi ha estat poc repartit



















El Ple Municipal d'ahir dia 19 de juny va aprovar amb els vots a favor de CIU, PSC i PP i en contra de Crida Premianenca i ICV-EUIA, cinc productivitats a treballadors/es municipals, tot i l'informe negatiu del Comitè Unitari de Personal que es va incloure a l'expedient una vegada celebrada una Mesa General de Negociació en la que es van viure alguns moments de tensió.
 
L'equip de govern té al calaix des de fa dos anys propostes de revisió de fitxes que no es va voler comprometre a cursar a curt termini. En canvi assigna d'ofici productivitats (que en realitat són valoracions encobertes) a companys que en cap moment han sol·licitat la revisió de la seva fitxa. Aquesta conducta del govern municipal és una nova mostra d'arbitrarietat, que ja no és una novetat, però que no per això ens ha de deixar indiferents.
 
Cal recordar que l'actual Pacte de Condicions de Treball i Conveni Col.lectiu regula el procediment per a la revisió de fitxes que mai ha estat respectat, recorrent a la decisió unilateral, no negociada i sempre amb la intenció de respondre a pactes individuals que s'allunyen de la negociació col·lectiva i que instauren un model de relacions laborals clientelistes. Una autèntica càrrega de profunditat, una més, contra la pau social i la normalització de les relacions laborals.
 
El Comitè Unitari de Personal ha manifestat en el seu informe que no posa en dubte la capacitat i la vàlua professional dels companys afectats, però una vegada més, el govern fa trampa i cala foc a la convivència buscant l'enfrontament entre nosaltres.

Enllaç a l'informe del Comitè Unitari: U:\Public\CCOO\PRODUCTIVITATS