diumenge, d’octubre 20, 2013

L'ALCALDIA INCORPORA UN NOU GERENT

En la Mesa General de Negociació del passat 16 d'octubre, els representants de l'equip de govern van presentar als sindicats el nou gerent de l'Ajuntament de Premià de Mar. Es tracta de Fernando Pindado que es va incorporar el passat 1 d'octubre. Pindado és jurista i expert en temes de participació i ha col.·laborat professionalment amb diverses institucions com l'Ajuntament de Donòstia, la Junta d'Andalusia i la Generalitat de Catalunya, entre d'altres. També ha treballat com a Cap de Recursos Humans a l'Ajuntament de Sant Adrià.

Des de CCOO li donem la benvinguda i confiem que la seva experiència i professionalitat contribueixi a millorar les relacions laborals al nostre ajuntament.

Hem de recordar que l'actual Pacte de Condicions de Treball 2008-2011 va ser possible per la decisiva intervenció del gerent d'aleshores, Francesc Sánchez, després de quatre anys sense possibilitat d'acords. Esperem que amb la incorporació de Fernando Pindado aconseguim també resultats positius que ajudin a un bon clima de treball i a la preeminència de la racionalitat en les negociacions.