dimecres, de març 26, 2014

CCOO PRESENTA UNA PROPOSTA DE CRITERIS DE PRODUCTIVITAT





La secció sindical de CCOO va presentar aquest dilluns al govern una nova proposta de criteris de productivitat. Es tracta d'una proposta forçada per les circumstàncies atès que l'ajuntament va amenaçar dies enrere de trencar negociacions si no es signava l'Acord de Matèries Comunes de manera immediata.

La qüestió de la productivitat s'ha abordat de manera prioritària atès que CCOO i també la resta de sindicats van deixar clar que no signarien un Acord sense que es pactessin els criteris de productivitat atès el mal clima laboral que ha creat els dos darrers anys l'aplicació del decret d'alcaldia que incompleix els termes del Pacte de Condicions vigent.

La proposta estableix una proporció d'un 80% amb destinació a objectius (generals, per departament i de satisfacció ciutadana) i un 20% a rendiment individual (autoformació i valoració individual descendent/ascendent). També preveu que els imports que es descomptin a les persones que hagin registrat absències repercuteixin en els companys/es de la seva unitat de treball.

Aquesta proposta que ha estat consensuada amb el sindicat UGT, ha rebut explícitament també el suport de la CGT, tot i que per diversos motius no ha estat possible presentar-ho com a Comitè Unitari de Personal.