dimecres, de març 26, 2014

ELS TREBALLADORS DE  L'AJUNTAMENT DE CANET COBRARAN LA PART PROPORCIONAL DE LA PAGA SUSPESA EL 2012 

Una sentència més que ens dóna la raó

Una nova sentència, aquest cop del Jutjat del Social de Mataró, reconeix el dret d’un col·lectiu de treballadors i treballadores d’una administració pública a cobrar part de la paga extra de desembre de 2012 que va ser suprimida pel Reial Decret Llei 20/2012 de mesures per garantir l’estabilitat pressupostària de foment de la competitivitat, de 15 de juliol, aprovat pel Govern central del Partit Popular.

En aquesta ocasió la sentència resol que el personal laboral de l’Ajuntament de Canet de Mar té dret a percebre la part proporcional de la paga extra del Nadal de 2012 reportada fins el moment de l’aprovació del Reial Decret Llei del 15 de juliol. Aquesta sentència ha estat guanyada pel Gabinet Tècnic – Jurídic de CCOO de Catalunya.

Per altra banda el conflicte col·lectiu plantejat pels treballadors de l'Escola de Música i defensat també des del mateix Gabinet Jurídic te data assenyalada pel 3 de juny, si bé la demanda plantejada pel sindicat CGT respecte al personal laboral es resoldrà en una data anterior. En qualsevol dels casos, el govern es va comprometre a la Mesa General de Negociació a fer extensiva l'aplicació de la sentència a la totalitat del personal del nostre ajuntament.