dissabte, de desembre 27, 2014

CCOO DE L'AJUNTAMENT DE PREMIA DE MAR CELEBRA LES PRIMÀRIES D'ELECCIONS A JUNTA DE PERSONAL


La secció sindical de CCOO de l'Ajuntament de Premià de Mar ha completat la consulta a la seva afiliació de cara a conformar la candidatura que es presentarà a les eleccions sindicals de personal funcionari del proper 22 de gener. Des de fa quatre convocatòries electorals, el sistema per a elegir els candidats/es consisteix en que tota l'afiliació de CCOO es sotmet a consulta de la pròpia base afiliativa per copsar les preferències generals. Es marquen tantes caselles com llocs a cobrir (en aquest cas 9) i també es marca quina d'aquestes nou persones hom escull com a cap de llista.

Una vegada completat aquest procés, el secretari general de la secció sindical es posa en contacte personalment amb cadascuna de les persones elegides per copsar la seva disponibilitat i tancar definitivament la candidatura.

Així, el passat 27 de novembre, es van celebrar primàries a l'ajuntament en la que van votar 28 companys i companyes dels 32 afiliats/des de personal funcionari, quedant elegits/des en els nou primers llocs els companys/es: Cesc Niubó, Llorenç Barraca, Joan Roselló, Soraya Vega, Salvador Aparisi, Dolça Costa, Glòria Capellas, Carme Villarreal i Ramon González. La candidatura també integrarà nou suplents.

Aquest procés es repetirà en les eleccions a personal laboral que se celebraran d'aquí a unes setmanes.