dilluns, de maig 25, 2015

Valoració Llocs de Treball, prioritat total en aquest mandat sindical per CCOO


El Comitè Unitari de Personal ha acordat donar prioritat a la Valoració de Llocs de Treball en aquesta etapa representativa. Així ho faran palès els seus delegats/des al nou govern municipal sorgit de les eleccions municipals del 24 de maig.

És inadmissible que malgrat que el darrer estudi de llocs de treball es remunta al 1997 i els reiterats compromisos adoptats per l’ajuntament en els convenis i pactes amb els sindicats que l’obliguen, a hores d’ara, gairebé vint anys després, continuem en la mateixa situació.

La inexistència d’una Valoració de Llocs de Treball lligada indestriablement a un model d’organització de la plantilla que tampoc no s’ha visualitzat clarament, ha estat font de problemes que es manifesten de multiples maneres: augments unilaterals de complements retributius per part del govern, queixes dels treballadors pel no reconeixement de funcions, discriminacions de tota mena entre el personal…..etc.

Confiem que entre els anys 2015 i 2016, malgrat les restriccions pressupostàries sigui possible tancar una nova organització municipal i una nova valoració de tots els llocs de treball.