dijous, de gener 14, 2016

CCOO GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A CATALUNYA

CCOO torna a guanyar les eleccions sindicals amb més de mil delegats per sobre del segon sindicat Tot i que encara falten per recomptar alguns processos electorals d’aquest mes de desembre per tenir les dades definitives del 2015, ja es pot afirmar que CCOO torna a guanyar àmpliament les eleccions sindicals, ja que segons les dades de final de novembre, el nostre sindicat tenia 1.015 delegats i delegades per sobre del segon sindicat.

Amb aquest resultat es confirma que CCOO aconsegueix superar els anys més durs de la crisi i es reafirma com el sindicat que és escollit per la majoria dels treballadors i les treballadores de Catalunya. I això tenint en compte que s’ha destruït molta ocupació i que entre el 2011 i el 2015 s’han reduït uns 4.000 representants sindicals, especialment en sectors on històricament CCOO ha estat el sindicat majoritari com són la construcció, la indústria o les caixes d’estalvi.

Cal destacar, però, que CCOO és el sindicat que més amplia la seva representativitat en sectors econòmics emergents com l’atenció a la dependència, les empreses de tecnologia de la informació i la comunicació, l’educació no reglada o la investigació biomèdica.