dijous, de gener 14, 2016

LA SECCIÓ SINDICAL DE CCOO I L’AJUNTAMENT DE PREMIA DE MAR ORGANITZEN UN TALLER SOBRE LGTBI

Es tracta de la primera experiència col.laborativa en matèria de formació entre la secció sindical de CCOO i el departament de Recursos Humans.

El taller, que tractava sobre sensibilització i formació bàsica en l’àmbit LGTBI (acrònim emprat per a referir-se col·lectivament a les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals) en el treball, es va dur a terme a l’edifici del Gas el passat 30 de novembre amb l’assistència d’uns vint treballadors/es.

El contingut va anar des d’aspectes molt genèrics, abordant la legislació sobre drets humans i el dret a la No discriminació, a qüestions més específiques i aplicables al lloc de treball com són les accions concretes davant fets homofòbics a la feina, exposant casos concrets i com abordar-los.

La valoració del taller (que era obert a tota la plantilla) va ser força positiva ja que els formadors, persones especialistes en aquesta matèria dins del sindicat de CCOO, van afavorir en tot moment la participació.

La secció sindical de CCOO es proposa aprofundir en aquesta línia de col·laboració en matèria de formació, posant al servei de la plantilla municipal els recursos dels que puguem disposar.