diumenge, de febrer 21, 2016

LA MESA GENERAL RATIFICA ELS ACORDS DE LA SECTORIAL DE LA POLICIA LOCAL DEL DIA 3 DE FEBRER

La Mesa General va ratificar el dia 17 d’aquest mes els acords adoptats inicialment en la mesa sectorial de la Policia Local el passat dia 3. En concret es va acordar posar en marxa la xarxa RESCAT i també el NIP de les quals ja vam parlar en el número anterior. 

En aquest punt volem puntualitzar que, a l’hora de redactar aquell article, l’ajuntament ja estava treballant en la dotació d’aquests recursos, d’una manera no prou evident a judici de CCOO, però efectivament s’hi estava treballant. A través d’aquests acords l’ajuntament es compromet a fer una renovació del vestuari i formació pels treballadors/es de la policia i també la renovació de l’antic i deficient parc mòbil. 

Cal esmentar la incorporació de tres nous agents per pal·liar els greus problemes de personal produïts en els darrers anys per la marxa d’agents a altres cossos o bé per jubilacions en una plantilla envellida, amb una mitjana d’edat al voltant dels cinquanta anys. 

Des de CCOO valorem positivament l’actuació del govern per recuperar progressivament els efectius policials minvats els darrers anys, fet que repercuteix directament en la protecció i seguretat de la ciutadania, i animem a que se segueixin adoptant solucions en aquest mateix sentit.