dissabte, de juliol 16, 2016

NOTÍCIES BREUS

Es destinen 600 € a la compra de vestuari esporàdic per 6 agents cívics.

Es nomena director de l’Escola Municipal de Música al company Joan de la Vega en substitució de Josep Aniceto.
Aniceto passa a desenvolupar tasques professionals al departament d’Esports, i es contracta una professora de llenguatge musical al 28,57% de la jornada ordinària. També es procedeix als nomenaments d’un cap d’estudis i una Secretària dins de l’equip directiu. 

Finalitza l’assignació de funcions del Cap de Serveis Personals d’Atenció Ciutadana.
Aquesta decisió comporta la necessària substitució del treballador que venia efectuant tasques de comandament, funcions que no poden ser desenvolupades per personal de lliure designació, llevat que la nova relació de llocs de treball el redefineixi com a tal. 

S’aprova la despesa de contractació de l’empresa MERS per a la valoració de treball, per un import global de 21.569 €.
D’aquest import, 7.260 € van a càrrec del pressupost de l’exercici 2016 i la resta, 14.399 € al pressupost de l’any 2017. 

Es resol definitivament la cobertura del lloc de tresorer/a.
La companya Maria Cristina C.S. guanya aquest lloc reservat a personal funcionari amb habilitació de caràcter nacional. La felicitem per la superació del procés selectiu. 

La secció sindical de CCOO s’adhereix a la campanya “La fam no fa vacances”.
La recollida s’ha efectuat a l’edifici consistorial i a les dependències de la Policia Local i de Serveis Socials. 

Es reincorpora a l’ajuntament un treballador subrogat a SECE.
Aquest mes de juny s’ha reincorporat el company Jerónimo Granados que prestava els seus serveis a l’empresa SECE d’ençà la contractació del servei d’enllumenat l’any 1995. Ens alegrem pel seu retorn després de tots aquests anys. 

JUBILACIONS.


Aquestes darreres setmanes s’han jubilat dos companys: Carlos Herrero Garcia, de la Policia Local. Un bon company que sovint hem trobat en les nostres lluites i Miguel Santiago, de Promoció Econòmica, un amic que també va exercir funcions de representació sindical amb CCOO. Els desitgem molta sort als dos i una abraçada ben gran a l’hora que els agraïm els moments compartits.