dissabte, de juliol 16, 2016

SORAYA VEGA PRESENTA LA SEVA DIMISSIÓ AL COMITÈ UNITARI

La nostra companya serà substituïda per Glòria Capellas. 

El Comitè Unitari de Personal reunit el passat dia 13 de juliol va acceptar la dimissió de la delegada Soraya Vega, que també era fins aquesta data, una de les responsables de l’àmbit d’igualtat a la secció sindical de CCOO. 

La dimissió, que ve motivada per una excedència voluntària del seu lloc de treball, suposa per la representació sindical la baixa sensible d’una persona força activa en el Comitè, que ha treballat en matèria de prevenció de riscos i en un projecte de suport psicològic als treballadors i treballadores de l’ajuntament, tasques totes elles que valorarem com seguir impulsant des de la nostra secció sindical.

La Soraya, a qui desitgem tota mena d’èxits personals i professionals, i a qui agraïm el seu treball i compromís, serà substituïda per la següent membre de la candidatura de CCOO Glòria Capellas, treballadora social, que ja treballava dins de la secció sindical en l’àmbit de prevenció de riscos psicosocials. En el benentès que estem per un projecte col·lectiu, tenim la seguretat que la Glòria també farà una feina molt important en benefici dels treballadors i treballadores d’aquest ajuntament.