divendres, de novembre 25, 2016

LA COMISSIÓ TÈCNICA DE LA VALORACIÓ ES REUNIRÀ ELS MESOS DE GENER I FEBRER

Actualment ens trobem en la fase prèvia de contrast de les fitxes entre els caps de servei i els treballadors afectats 

El passat 31 d’octubre es va reunir l’empresa MERS, Recursos Humans, i representants sindicals. Es va arribar a l’acord que l’ajuntament prepararia abans de final d’any un organigrama de llocs de treball i facilitaria les fitxes pel seu estudi. La comissió tècnica formada per les mateixes parts representades en la reunió, iniciarà els seus treballs el 13 de gener i es perllongarà tot el mes de febrer, celebrant sessions de treball setmanals que ocuparan tota la jornada i s’utilitzarà per l’estudi la darrera versió del manual de valoracions de la Diputació de Barcelona. Com a representants de CCOO en la comissió tècnica hi assistirà el nostre secretari general Llorenç Barraca, amb l’assessorament del company del sindicat Gabriel Tinoco. 

Cal tenir en compte que el que es valorarà són els llocs de treball, mai les persones que l’ocupen. Per una correcta valoració és molt important que les fitxes reflecteixin clarament quines són les funcions i responsabilitats de cada lloc de treball, doncs, aquesta valoració s’ha d’efectuar en gran part d’acord amb el contingut d’aquestes. 

Recordeu que, en una primera fase, s’ha acordat que tots els caps han de posar en comú el contingut de la fitxa amb la persona que ocupa el corresponent lloc de treball. 

Us demanaríem que, qualsevol discrepància que tingueu amb el contingut de la fitxa, ens ho féssiu saber a través de la bústia del comitè unitari.