divendres, de novembre 25, 2016

NOTÍCIES BREUS

Els delegats/des de CCOO reben formació en matèria de pressupostos i relació de llocs de treball.
El sindicat va organitzar una jornada formativa a Mataró, el passat dia 9 de novembre, a la que van assistir uns 30 delegats/des de CCOO dels ajuntaments del Maresme, entre ells sis de l’ajuntament de Premià de Mar.

L’11 de gener de 2017 tindrà lloc l’assemblea general ordinària de la secció sindical de CCOO. A més de la renovació de càrrecs interns, es decidiran els representants de la nostra secció sindical en el proper congrés de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC). Actualment la secció supera els seixanta afiliats/des que seran convocats per a participar i decidir sobre temes força transcendentals, com ara la valoració de llocs de treball.

L’ajuntament va constituir el passat mes de setembre un Comitè de Transparència.
Format per diversos/es funcionaris/àries a més del primer tinent d’Alcalde Miquel Àngel Méndez. El comitè tindrà, entre d’altres tasques, el seguiment i l’acompliment de les exigències de la Llei de Transparència.

La Policia Local tindrà un nou cap.
Arran de la jubilació de l’anterior titular, l’inspector de la Policia Local, I.M.E. El lloc serà ocupat per una persona provinent dels mossos d’esquadra, de la qual no se’ns ha revelat la identitat. La seva arribada endarrereix l’aplicació de canvis en el quadrant de 2017.

El Comitè Unitari de Personal aprova un nou logo.
La mesura s’adopta per evitar incomoditats als sindicats per veure el seu emblema estampat en comunicats dels quals no necessàriament han de compartir els continguts.

JUBILACIONS
Es jubila l’Isidre Martínez, un company amb una responsabilitat destacable dins de l’organització . Els darrers anys de l'Isidre a l'ajuntament no han estat fàcils però esperem que l'obertura d'una nova fase vital com és la jubilació li permeti posar en pràctica tot allò que difícilment es pot fer quan es tenen rols professionals tan singulars com el seu. Molta sort i endavant!