divendres, de gener 17, 2020

COMISSIÓ DE GARANTIES (15 GENER 2020)



El passat dia 15 de gener, es va reunir la Comissió de Garanties de la Valoració de Llocs de Treball a l'objecte de reunir les al·legacions rebudes fins aquest moment tant pel Comitè Unitari de Personal com pel departament de Recursos Humans.

S'han rebut al·legacions que afecten un total de nou fitxes de lloc de treball. D'aquestes n'hi ha de diversa tipologia, bàsicament aquelles que afecten factors de valoració, altres que reclamen reconeixement de complements de destí i una sèrie de reclamacions, en nombre inferior, que obeeixen a altres motius.

La Comissió va ordenar aquesta documentació i va establir un ordre de treball que consisteix en reunir tota la informació, incloent possibles entrevistes personals amb els treballadors/es que han presentat al·legacions i els responsables dels serveis. Aquesta fase es desenvoluparà des d'ara i fins el dia 15 de febrer. Posteriorment es convocaran sessions de treball de la Comissió de Garanties per tal de resoldre definitivament les reclamacions presentades.

Des de CCOO, hem estat assessorant aquells companys i companyes que ho han sol·licitat i esperem una resolució justa i satisfactòria de les seves peticions.