diumenge, d’octubre 20, 2013

L'EMPRESA SECE INTENTA DEMORAR EL PAGAMENT DE LA NÒMINA A UN TREBALLADOR DE L'AJUNTAMENT SUBROGAT

Un treballador de l'Ajuntament de Premià de Mar subrogat a l'empresa SECE per al manteniment dels serveis d'enllumenat al municipi es va posar en contacte amb el Comitè Unitari de Personal per fer avinent que l'empresa li havia comunicat demores e n el pagament de la nòmina del mes d'octubre, situació que també s'havia donat el mes anterior.

El Comitè Unitari de Personal va sol.licitar de manera immediata a l'Alcaldia la intervenció sobre l'empresa concessionària atès que en els plecs de condicions del contracte, aquesta es compromet a respectar totes les condicions laborals dels treballadors subrogats. L'incompliment d'aquest article del plec de condicions podria suposar per l'empresa una multa important per no observança de les clàusules contractuals. 

Cal agrair en aquest cas la ràpida reacció dels companys de Serveis Territorials i de la mateixa Alcaldia que ha comportat que l'empresa SECE, que hauria d'optar a un nou concurs de contractació el proper mes de maig per mantenir els actuals serveis, hagi corregit la seva actuació i reestablert les condicions del treballador subrogat.