dilluns, de novembre 05, 2012

 
EL PROPER 14 DE NOVEMBRE TOTHOM A LA VAGA GENERAL!!
 
 
 
 
Vagi per endavant que des de la secció sindical de CCOO pensem que cal acabar d'una vegada per totes amb un sistema empobridor basat únicament en l'austeritat.... fonamentalment del sector públic i per això entenem que les vagues d'un dia no posen en crisi el sistema que està generant tota aquesta misèria. Ben al contrari,  seria molt més efectiva per aquest propòsit una vaga general indefinida fins que no caigués el govern, cosa que sens dubte suposaria un gran sacrifici pels treballadors però l'objectiu s'ho valdria (ens està suposant molt més sacrificis econòmics aguantar les seves agressions continuades).
 
Malgrat tot, el 14 de novembre hi hem de ser i hem de participar activament en una jornada de lluita en la que confluirem amb treballadors d'altres paísos europeus. És hora de globalitzar la lluita. Som conscients que la vaga, com totes, tindrà efectes segons quin sigui el seu seguiment. No s'hi val a dir: "les vagues no serveixen per res" perquè les darreres vagues, al menys pel que fa al sector públic han tingut un seguiment escàs. Estarem autoritzats moralment a fer aquesta afirmació el dia que participem massivament i aquesta no tingui efectes, però això encara no s'ha donat.
 
Ho provem aquesta vegada? de motius en tenim molts com diu el vídeo. Les excuses no han servit mai, però ara encara menys.