dijous, de juny 20, 2013

L'ACTUACIÓ DELS DELEGATS DE PREVENCIÓ PROPICIA LA REMODELACIÓ DELS SERVEIS DE L'OAC


La nova distribució evitarà el col.lapse




















Qui més qui menys que hagués passat per l'OAC les darreres setmanes s'hauria adonat del col·lapse de públic que diàriament es produïa a la planta baixa. La situació era insostenible pels mateixos treballadors ja que s'havien donat episodis de discussions i falta de respecte als empleats produït per l'acumulació de persones i augments de temps d'espera que no permetien el treball en condicions dignes i exposaven la plantilla de l'OAC a importants situacions d'estrés.
 
La coincidència en el temps de campanyes extraordinàries afegides a la tasca ordinària de l'OAC havien generat aquesta situació que desbordava la capacitat de la sala.
 
El passat 31 de maig els delegats de prevenció van entrar un escrit a l'Ajuntament demanant mesures urgents atès que consideraven que es posava en risc la salut dels treballadors. La reacció del govern municipal, en aquest cas, va ser immediata perquè el dia 10 de juny es va convocar de nou als delegats per explicar-vos diverses solucions aportades per l'arquitecte municipal  de separació física dins de la mateixa dependència dels espais d'atenció i espera.

Finalment el dia 17 de juny la nova distribució ja estava operativa. Volem agrair la ràpida reacció del personal tècnic i dels regidors responsables per haver trobat una bona solució al col·lapse d'aquest servei i també constatar que la intervenció sindical en els afers diaris de la plantilla és fonamental per a reconduir situacions enquistades en el temps que no troben sortida.