dimarts, de juliol 28, 2015

ORGANIGRAMA I VALORACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

L’organigrama de la plantilla i la valoració dels llocs de treball són els temes que marcaran aquesta legislatura en la representació sindical. Hem de recordar que ja disposem d’un organigrama des de l’any 2012 que en aquell moment es va denominar “horitzó” i que es van iniciar treballs per una valoració que mai es va aplicar tot i que la darrera és de l’any 1998, motiu pel qual ha esdevingut anacrònica i en cap cas les aspiracions dels treballadors/es han estat recollides amb l’argument que calia esperar una nova valoració. Els acords subscrits entre sindicats i ajuntament obligaven a aquest a fer una valoració l’any 2008!!!  Puntualment l’ajuntament enlloc d’afrontar aquesta necessitat ha estat posant “parches” en forma de productivitats que encobrien una valoració encoberta del lloc però només en els casos en els que li ha interessat i sense la negociació a la que ve obligat amb els sindicats. Aquesta és una exigència que farem valdre en l’inici de la legislatura política tot just iniciada.

Cal recordar que íntimament lligada amb la Relació i la Valoració dels Llocs de Treball estan qüestions com el Reglament de Carrera Administrativa que continua sent una assignatura pendent, la inexistència de la qual provoca greuges entre la plantilla.


Des de CCOO ja s’ha fet arribar a l’ajuntament alguna proposta d’empresa especialitzada en valoració de llocs de treball i estem a l’espera que s’inciïn els tràmits de contractació per tal que es comenci a treballar en aquest mateix tercer trimestre d’any.