diumenge, de setembre 25, 2016

UNA CATÀSTROFE QUE ENS POSA A PROVA

Positiva valoració de la ciutadania per l’actuació dels treballadors/es de l’ajuntament davant l’explosió del pis de la Gran Via de Lluís Companys.

No és la primera vegada que hi ha explosió en un edifici de Premià de Mar, però aquesta vegada la magnitud de la tragèdia ha estat desproporcionada, amb veïns i veïnes afectats desallotjats de casa seva, amb el balanç d'una víctima mortal i ferits ingressats en hospitals, als quals els desitgem una rapida recuperació. 

Però el que tothom ha convingut és la positiva reacció dels companys i companyes que des del primer moment han estat a peu de carrer col·laborant en les tasques d’ajut als afectats, tant als que han precisat assistència mèdica o psicològica, com aquells que ha calgut reallotjar i donar suport. 

Felicitem a la gent de l’ajuntament, treballadors/es i regidors/es que s’han sumat a aquestes tasques i a la corporació per una gestió gens fàcil d’una situació per la qual hem d’estar previnguts. Atenció, doncs, en aquest sentit als plans d’evaqüació i organització de simulacres i a l’adopció de mesures en els edificis públics, que sovint per obeir a sinistres aparentment improbables o situacions molt extraordinàries, corren el risc de ser menystinguts.