dilluns, de gener 30, 2017

ASSEMBLEA GENERAL SECCIÓ SINDICAL DE CCOO

El passat 11 de gener es va celebrar a la sala d’actes del Gas l’assemblea anual ordinària de la secció sindical de CCOO de l’ajuntament de Premià de Mar.
 
En aquesta assemblea es va donar informació de l’activitat duta a terme per la secció sindical durant el 2016 i es va avançar la proposta de treball per l’any 2017. Ambdues qüestions resumides en un sol document van ser aprovats per unanimitat pels afiliats/des assistents.
 
Posteriorment el secretari general Llorenç Barraca va fer una breu exposició de la marxa dels treballs de valoració que van suscitar un ampli debat a l’assemblea i finalment es va procedir a la renovació de responsabilitats dins de la secció sindical de CCOO per l’any 2017. La nova comissió executiva queda formada per:
 
SECRETARI  GENERAL I DELEGAT LOLS
LLORENÇ BARRACA TELLO
RESPONSABLE D’ORGANITZACIÓ
FRANCESC NIUBO MARTI
RESPONSABLES DE COMUNICACIÓ
MARIA ANTONIA GALLARDO BARQUERO
RAMON GONZALEZ CASTILLO
RESPONSABLE DE FORMACIÓ
SANTIAGO BETANCORTH LOPEZ
RESPONSABLES SALUT LABORAL
JOAN ROSELLÓ TEIXIDÓ
GLÒRIA CAPELLAS PUIG
RESPONSABLE D’IGUALTAT
MERCÈ CARBONELL BALAGUÉ
RESPONSABLE DE POLICIA LOCAL
FRANCISCO J. MARTINEZ MARIN
RESPONSABLE ESCOLA DE MÚSICA
ELISABETH ROMA TORRES
Ens satisfà comprovar com tant en la composició afiliativa (33 dones i 30 homes) com en la mateixa comissió executiva hi ha un adequat equilibri entre ambdós gèneres, no gens freqüent en la representació sindical, i també ens felicitem per la continuïtat en el treball dels diferents àmbits d’actuació de la nostra organització.