diumenge, d’octubre 20, 2013

CCOO DEMANA EL PAGAMENT DE LA PART MERITADA DE LA PAGA EXTRAORDINÀRIA ELIMINADA PEL GOVERN DEL PP L'ANY 2012



A través d'instància presentada al registre general de l'ajuntament el passat dimecres dia 16 d'octubre, la secció sindical de CCOO ha demanat la convocatòria de la Mesa General de Negociació per tal que s'acordi el pagament de la part meritada de la paga extraordinària de Nadal eliminada el 2012.

La raó que ens porta a aquesta actuació és per una banda la proximitat en el venciment de la reclamació via recurs per part del personal laboral que disposa d'un any per fer-ho (finalitza el proper novembre) i també el fet que ja són moltes les sentències favorables als treballadors que s'estan dictant en diferents indrets de l'estat espanyol. Una de les darreres s'ha produït a favor d'una treballadora de l'ajuntament de Mataró i ja hi ha ajuntaments que, sense esperar al pronunciament del Tribunal Constitucional, a la vista d'aquestes sentències, ja ha concedit la proporcionalitat de la paga als seus treballadors que arriba al 25% de l'import escatimat el 2012.

Esperem que l'ajuntament sigui sensible a aquesta situació i segueixi l'exemple d'aquests ajuntaments per evitar haver de recórrer a mesures de mediació i conciliació o bé de conflicte col.lectiu.