dilluns, de maig 26, 2014

EL GOVERN DEL PP ENS TORNA UN DIA PERSONAL DELS QUE ENS VA PRENDRE

Hi ha imatges que parlen per sí mateixes


La Comissió d'Hisenda del Congrés va donar dimarts dia 20 llum verda al projecte de Llei de Racionalització del sector públic i altres mesures de reforma administrativa que, entre d'altres coses, inclou la devolució al personal funcionari d'un altre dia d'assumptes propis o "moscoso", dels tres que van ser retirats amb les retallades del decret "antidèficit" del juliol de 2012.

La mesura va ser anunciada pel propi ministre Cristobal Montoro en el Ple de la Cambra Baixa del passat 27 de març, durant el debat de totalitat del projecte de llei com a reconeixement a "l'aportació" que el sector públic ha realitzat a la sortida de la crisi econòmica. Així, els "populars" han presentat una esmena al text per modificar l'EBEP i reconèixer el dret dels funcionaris a gaudir de fins a cinc dies d'assumptes personals a l'any. L'anterior "moscoso" ens va ser retornat a finals de l'any passat i encara ens quedaria un de lliure disposició per recuperar.

Cal recordar que l'ajuntament de Premià no va aplicar el quart dia reconegut el 2013 ni aplicarà immediatament aquest cinquè perquè en el seu moment va reconèixer 30 hores anuals de conciliació de la vida laboral i familiar que equivalien als dies eliminats pel govern de l'Estat i condiciona afegir aquests dies al tancament del nou Acord de Matèries Comunes.