dijous, de juny 21, 2018

COMISSIÓ DE GARANTIES (20 JUNY 2018)


S’ha refet la fitxa de conserge, adequant-la més a la realitat i evitant les actuals descripcions de funcions repetitives. Els sindicats, una vegada debatuda la fitxa en la sessió d’avui, faran una proposta refosa que s’enviarà a RRHH per tal que aquest departament la contrasti amb els departaments afectats. Hi haurà resposta en properes sessions.

Hi ha hagut un aclariment sobre els dos llocs de treball d’auxiliar administratiu que fan funcions de gestor OAC: l’ajuntament es compromet a estudiar l’equiparació retributiva mentre no es convoqui la provisió interina dels dos llocs de treball de gestor OAC i donarà resposta en properes sessions.

També es compromet a estudiar l’aplicació a efectes 1 de gener de 2018 dels llocs afectats pel no reconeixement d’un nivell de complement de destí superior al mínim del grup, malgrat acreditació d’experiència. Aquest és un tema proposat reiteradament per CCOO i reconegut per l’ajuntament que ha de preveure la compensació corresponent el 2019, però que encara no s’ha determinat a quin àmbit temporal afecta. A criteri de CCOO, tot depèn de si amb el nou increment es dedueix que el lloc havia de ser objecte de valoració en la primera o en la segona fase.