dissabte, de maig 21, 2016

NOTÍCIES BREUS

L’Ajuntament es basa en un informe de la directora per no adoptar mesures de reforç a l’escola bressol municipal. 
L’informe emès per la directora de l’escola bressol municipal basat en la reorganització dels recursos disponibles, ha estat la base sobre la qual l’ajuntament ha argumentat no destinar més recursos per augmentar la dedicació d’una de les educadores que treballa a temps parcial. Des de CCOO traslladarem el resultat de la gestió al claustre i mantindrem un contacte amb la inspecció per verificar la suficiència de les mesures adoptades. 

Incorporació de nous agents en comissió de servei a la Policia Local. 

Segons ens ha informat RRHH, el 13 i el 20 de juny s’incorporaran sengles agents en comissió de servei. També s’incorporarà un tercer agent aquest estiu atenent a que es produirà una nova baixa a la plantilla per jubilació. 

Objectius productivitat 2016. 

Sis mesos més tard del que preveu l’Acord de Matèries Comunes s’ha activat la proposta d’objectius de productivitat que en teoria tothom havia de conèixer l’1 de gener per poder-la meritar. Les properes setmanes seran tractats en la Mesa General de Negociació i divulgats entre la plantilla.

Elaboració d’un reglament de funcionament de les bosses de treball a l’Ajuntament de Premià de Mar.

Arran de les experiències recents en matèria de selecció i promoció professionals s’ha posat de manifest la necessitat de disposar d’una reglamentació que reguli el funcionament de les bosses de treball per a proveir vacants a l’ajuntament. Hem assistit recentment a situacions d’improvisacio que no es poden justificar sobretot quan afecta a matèries tan sensibles per les persones com obtenir o no un lloc de treball. Des de CCOO efectuarem una proposta en aquest sentit. 

S’avança la justificació de l’ajut social 2016, regulat a l’article 98 de l’Acord de Matèries Comunes.

El departament Recursos Humans, ha enviat un correu a la plantilla demanant la justificació de l’ajut social regulat a l’article 98 de l’Acord per avançar els tràmits per a fer possible el seu pagament puntualment el mes de setembre. Es poden presentar justificants fins el dia 20 de juny, tot i que es respecta, en cas necessari, la presentació de despeses fins el 31 de juliol. Els valors frontera (franja de referència) i els imports s’han revaloritzat un 1% respecte al 2015.