dijous, d’abril 10, 2014

L'AJUNTAMENT COMUNICA ALS FUNCIONARIS EL RECURS PRESENTAT PER CSIF


El passat 8 d'abril Secretaria va enviar un correu a tots els funcionaris municipals com a part interessada per si volen comparèixer en les actuacions


De fet es tracta d'un formalisme, ja que la demanda segueix la via contenciós-administratiu i segons aquesta formulació es trasllada la demanda a aquelles parts que són part interessada, en aquest cas tots els funcionaris de l'Ajuntament de Premià de Mar.

No obstant això cal aclarir que hi ha un compromís del govern municipal de fer extensiva la sentència que es produeixi en l'àmbit laboral també al personal funcionari i per tant, això faria innecessària qualsevol actuació per part d'aquest personal en relació a la demanda presentada per CSIF. Cal tenir també en compte que la via del contenciós és molt més lenta i que els funcionaris disposen de quatre anys per plantejar aquest recurs, mentre que el personal laboral estava exhaurint els terminis legals quan es va presentar la reclamació de CCOO en el cas de l'Escola de Música.

Recordem, en referència a aquesta demanda de CCOO, que tant aquesta com la que va presentar CGT en el cas del personal laboral de l'ajuntament, tenen interposats sengles conflictes col.lectius que es resoldran en el període màxim de dos mesos. És d'esperar, com està succeint en totes les sentències, que aquestes també ens donin la raó i per tant l'ajuntament aboni la part proporcional de la paga extra de 2012 a tots els treballadors i treballadores.