dilluns, de maig 25, 2015

Es manifesta malestar per la manca d’informació externalització serveis de jardineria


La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Premià de Mar va aprovar el passat 4 de febrer de 2015 el plec de clàusules administratives particulars per a la contractació de treballs de manteniment i conservació de l’arbrat i gestió del reg de Premià de Mar. El preu de contractació és de 86.776 euros/any i el termini d’execució és de 48 mesos més dos possibles pròrrogues de 12 mesos cadascuna.
En el mateix camí de privatització (en aquest cas integral) es troba el servei del cementiri municipal que tampoc no es va informar a la representació sindical, el qual segueix el procés de licitació després que en la primera ocasió aquesta es declarés deserta per la JGL del 15-10-2014. El contracte és de gestió del servei públic amb una durada de 50 anys.
CCOO, junt a la resta de sindicats representats en el Comitè Unitari de Personal, ha posat de manifest el seu malestar per la manca d’informació sobre un tema que entenem afecta determinats serveis municipals i els treballadors que en formen part. L’Ajuntament ha reconegut dèficits de comunicació en el tractament d’aquest tema que ha resolt posteriorment.
Malgrat tot, CCOO continua denunciant la tendència externalitzadora de l’Ajuntament que s’ha manifestat en aquests casos concrets però que podria accentuar-se després de les eleccions municipals.