dimarts, de març 15, 2016

COMPANYS QUE ES JUBILEN, AMICS QUE MARXEN

Els treballadors i treballadores de l’ajuntament compartim un espai i un temps amb independencia del grau d’amistat o afinitat que ens professem. En molts casos ens hem acostumat a veure’ns accidentalment amb motiu d’alguna feina concreta o d’una trobada a l’atzar perquè en els nostres departaments de vegades actuem entre murs sense empatitzar amb altres departaments llunyans físicament amb els que pensem que tenim molt poc en comú. 
Aquest aïllament ens provoca una certa ingratitud fins al punt que companys i companyes que se jubilen són ignorats més enllà del seu cercle departamental més immediat. Serveixi aquest article per trencar amb aquesta realitat. 
Aquest primer trimestre d’any s’han jubilat companys i companyes que amb tot el bagatge, sigui de la naturalesa que sigui, ens hem acostumat a tractar durant molts anys. Hem envellit junts i les nostres fesomies ja no són les que lluíem en entrar a l’ajuntament, però formem part indestriablement d’un paisatge comú que ens aporta anècdotes, imatges fugisseres de moments únics. Els humans som capaços del millor i del pitjor, però ara és el moment de recuperar la nostra millor versió i veure als que marxen a viure una vida menys sotmesa al rigor dels horaris i de la feina com amics que són i desitjar-los el millor en aquesta nova etapa. 
Ens sap greu no haver-hi atinat abans, però la secció sindical de CCOO també la formem persones humanes amb déficits insondables. 
Un adéu ben gran i amb tot el cor a l’Isidre Gaixes i al José González Lombao de la Policia Local que han mostrat la seva dedicació i professionalitat al servei de les persones durant més de 40 anys, alguns de nosaltres no havíem nascut encara quan ells ja patrullaven. També un a reveure a la Victòria Martínez fins ara a Medi Ambient, però també abans a l’Escola de Música, una gran amiga i una persona d’una gran humanitat que ens ha ajudat a sentir-nos protegits emocionalment. A reveure també José Ramos, una persona que situem mentalment i de manera invariable al davant del magatzem de la brigada, però amb un univers gairebé tan infinit per recórrer com els seus coloms esportius. 
A tots ells/es els desitjem molta sort i molt bona salut per a ser feliços en aquesta nova etapa i els reiterem com a companys la nostra gratitud per la seva feina i la seva companyia.