dimarts, de maig 16, 2023

CCOO PROPOSA UNA MOCIÓ EN DEFENSA DELS SERVEIS SOCIALS AL PLE ORDINARI D’AVUI DIMECRES DIA 17 DE MAIG

El ple d’aquest dimecres debat una moció proposada per CCOO a tots els grups municipals, tot i que finalment serà el grup En Comú Podem el que materialitzarà la proposta.

Es tracta d’una moció per a la defensa i la millora dels Serveis Socials dels municipis de Catalunya que també s’està proposant per CCOO en altres municipis.  La primera part del document contextualitza la greu situació dels equips bàsics de serveis socials i la segona part del document s'insta al govern de la Generalitat, als ajuntaments i entitats supramunicipals i a les diputacions de Catalunya, a tot un seguit d'aspectes referents a la millora de les polítiques en serveis socials i la seva defensa com a servei públic essencial per a la ciutadania.

Les plantilles dels serveis socials s'estan mobilitzant per les precàries condicions en les que treballen i hem considerat important adoptar una iniciativa d’aquestes característiques.

Confiem que finalment la moció prosperi i es doni un pas més en la millora de les condicions en les que es presten els serveis socials municipals, que és una peça bàsica en el funcionament d’una societat democràtica orientada a no deixar ningú enrere i a assolir majors nivells de justícia i equilibri social.

Podeu accedir al contingut de la moció a través d’aquest link: MOCIÓ PER A LA MILLORA DELS SERVEIS SOCIALS DELS MUNICIPIS DE CATALUNYA