dijous, de juliol 11, 2013

ACTE INFORMATIU  DE CCOO SOBRE ELS AVANTPROJECTES DE L'ALRSAL I DE LA LLEI DE GOVERNS LOCALS DE CATALUNYA
 
Acte del passat 4 de juliol a l'Ajuntament de Premià 
Sobre una vintena de treballadors/es de la plantilla municipal van assistir el passat dia 4 de juliol al Centre Cívic per escoltar de la mà del Secretari d'Acció Sindical de l'Aministració Local de CCOO, Salva Lara, les novetats lesgislatives que en forma d'avantprojecte estan seguint la seva tramitació parlamentària. Es  tracta d'unes modificacions en el marc jurídic de les administracions locals que suposarà el tancament de molts dels serveis que actualment presten els ajuntaments.
 
El mateix acte a Vilanova el dia 1 de juliol
El debat va ser tan intens que no va quedar gaire temps per parlar d'un tema molt important com ho és el de les jubilacions que també han estat objecte de modificació a partir dels canvis que el govern del PP ha introduït el la legislació sobre seguretat social.
 
Lamentablement, malgrat la difusió de l'acte que va fer la secció sindical de CCOO, l'audiència va ser mínima en comparació amb altres ajuntaments com ara el de Vilanova i la Geltrú amb 160 assistents. Continua la preocupant tendència regressiva en el sector públic que comportarà segurament una tardor de mobilitzacions a les administracions locals i n'hi haurà que estaran més preparats que d'altres per afrontar aquesta lluita, únic camí que ens queda.