dijous, de març 27, 2014

RECURSOS HUMANS LLIURA AL COMITÈ UNITARI DE PERSONAL EL LLISTAT DE PRODUCTIVITAT DE TOTS ELS TREBALLADORS DE L'AJUNTAMENT


Francament difícil avançar amb els actuals criteris de productivitat

La presidència del Comitè Unitari de Personal disposa de la relació de tots els treballadors i treballadores de l'ajuntament amb les valoracions individuals del complement de productivitat. Atès que la valoració té un caràcter públic, el posem a disposició de qualsevol treballador que, prèvia concertació de visita al local sindical del c/Sant Antoni, vulgui consultar-ho.

Per consultar aquestes valoracions, les persones interessades podeu enviar un correu a la bústia del Comitè Unitari de Personal que es posarà en contacte per determinar dia i hora de consulta.

Com a comentari respecte al tancament d'aquestes valoracions de productivitat, com ja és sabut, els actuals criteris segueixen sent rebutjats per la part social la qual després de fer infructuosament propostes de millora, finalment s'ha vist obligada per qüestió de terminis a no bloquejar la seva aplicació en la nòmina d'aquest mes. Aquesta mesura es va adoptar per evitar el perjudici a molts companys i companyes que en aquests moments ho estan passant malament des d'un punt de vista econòmic.

La Comissió de Garanties per a revisió de determinades valoracions ha rebut poques sol.licituds. Per part del govern s'interpreta que si no hi ha hagut més reclamacions és perquè el sistema funciona i s'ha consolidat després d'un primer any d'incertesa, en canvi la part sindical entén que el motiu és la resignació en alguns casos i el temor a represàlies en altres i que si no funciona el sistema no pot funcionar res que se'n derivi com ho és la interpretació en l'aplicació dels descriptors.