dijous, de març 27, 2014

CCOO DEMANA LES JORNADES DE TREBALL DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE L'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR

Caminem en la línia de la clarificació d'horaris
A petició dels representants de CCOO a la Mesa General de Negociació, el departament de Recursos Humans ha posat a disposició de la presidència del Comitè Unitari de Personal el llistat amb les jornades de treball de cadascún dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament.

L'objectiu de disposar d'aquesta informacíó és determinar en quins casos s'escau el reconeixement de jornades diferenciades (flexibilitat, disponibilitat) i les que generen drets com ara la percepció de jornada partida i altres retribucions relacionades amb l'horari.

Aquest és un pas més per clarificar les condicions de llocs de treball, ja que ara per ara hi ha companys i companyes que fan jornades de treball a discreció sense rebre cap reconeixement, mentre que d'altres si que disposen d'una contraprestació econòmica ja sigui en serveis extraordinaris o reconeixement de beneficis de conveni vinculats a la jornada de treball.

Qualsevol treballador o treballadora que vulgui ser informat/da sobre el seu horari de treball, pot adreçar un correu al Comitè Unitari de Personal ja que en el moment de subministrar aquesta informació el departament de Recursos Humans va deixar clar que es tractava d'una informació confidencial. Aquest és el motiu pel qual no se n'ha fet una difusió generalitzada.