dilluns, d’abril 28, 2014

ELS COMPANYS I COMPANYES DE L'ESCOLA DE MÚSICA TREBALLEN LES SEVES PROPOSTES PER INCORPORAR-LES A L'ACORD DE MATÈRIES COMUNES


L'Escola de Música es gestiona directament des de l'Ajuntament des del dia 1 de gener
Els companys i companyes de l'Escola Municipal de Música de Premià de Mar estan ultimant les seves propostes per presentar a la negociació del nou Acord de Matèries Comunes. Pràcticament la totalitat dels treballadors i treballadores de l'escola estan integrats a CCOO i la seva absorció per l'ajuntament des del passat 1 de gener ha permès que el nostre sindicat s'hagi enfortit enormement i hagi assolit uns nivells d'afiliació sense precedents.

Les condicions de treball del personal de l'Escola de Música són peculiars, afectades directament pels nivells de matriculació d'alumnes, fet que delimita contractes amb diverses tipologies de jornada, i en funció d'aquesta dedicació es deriven altres aspectes com la jornada de treball, els horaris, les vacances o les retribucions. 

Els contractes dels treballadors i treballadores d'aquest servei habitualment són a temps parcial tot i que també n'hi ha, però pocs, a jornada completa entenent com a tal la de 37 hores i mitja setmanals. 

Fins ara disposaven d'un conveni que data dels anys 90 que ha quedat obsolet i des de l'1 de gener estan integrats amb tota normalitat a la plantilla de personal de l'Ajuntament. El seu delegat escollit no fa pas massa també pertany a CCOO. Pensem que tots plegats podem fer un treball força profitós en endavant i assumir el repte de la representació dels treballadors amb més garanties.