dissabte, de juny 25, 2016

NOTÍCIES BREUS

Es resol la selecció de la bossa de treball de bibliotecari/a.
El passat 15 de juny es va resoldre la selecció d’una plaça de bibliotecari/a de la biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar. La resolució va tenir lloc després que dues de les persones aspirants van arribar a la darrera prova que consistia en una entrevista personal. La persona classificada en primer lloc N.N.B, ja estava treballant dins d’aquest servei i la volem felicitar des d’aquesta publicació.

Es tanca el termini per a la presentació de sol.licituds a la bossa de treball de sergent interí.
El dia 27 de juny es tanca el termini per a la presentació de sol·licituds per a ocupar la plaça de sergent interí de la Policia Local. A l’hora de redactar aquest Cincd’Oros desconeixem el nombre d’aspirants que han presentat la seva candidatura. 

Es reprenen els treballs del portal de l’empleat. 
Amb la contractació, dins del pla d’ocupació, de la persona que ja havia iniciat els treballs de disseny del nou portal de l’empleat, es reprèn aquesta tasca que havia quedat suspesa per motiu de la seva finalització de contracte, el desembre passat. 

Formació: la pilota a la teulada dels sindicats.
Una vegada constituïda la comissió de formació dins de la Mesa General i davant la petició de convocatòria efectuada perla representació dels treballadors, des de Recursos Humans s’ha demanat la concreció d’aquelles modificacions que es volen introduir en l’actual Reglament de Formació. Properament, doncs, les persones designades pels sindicats faran una revisió del text i formularan una plataforma que serà debatuda en la comissió creada i negociada a la Mesa General. 

Instal·lació d’una dutxa a l’escola La Lió.
Els delegats/des de prevenció han demanat la instal.lació a l’escola La Lió d’una dutxa per tal que la persona que efectua funcions de consergeria pugui utilitzar-la un cop finalitzada la jornada atenent al tipus de tasques que desenvolupa, especialment en els mesos d’altes temperatures. Des del departament d’Ensenyament s’han iniciat actuacions en aquest sentit. 

L’Agència Tributària dóna la raó al Comitè Unitari en relació a la declaració de l’exercici 2014. 
L’Agència Tributària va fer arribar fa uns dies al Comitè Unitari de Personal la seva resposta en relació a la consulta que aquest havia formulat en relació a la declaració de la renda de l’exercici 2014. L’agència fa saber als sindicats que les imputacions per pagament de la devolució de la paga extra i la que correspon a productivitat calia haver-les efectuat amb càrrec a l’exercici 2014, i no mitjançant declaracions complementàries de l’any 2012 i 2013. També diu que en cas que s’hagin confeccionat de forma incorrecta els models relatius a retencions presentades per l’ajuntament (model 111 i 190) com a pagador d’aquests rendiments, aquest ha d’esmenar els errors. Aquesta versió es correspon amb la que en el seu moment vam defensar des de CCOO.