dimecres, d’octubre 26, 2016

L’AJUNTAMENT PAGARÀ L’AJUT SOCIAL A EMPLEATS AMB UN MÍNIM D’UN MES DE SERVEI EL 2016

La Comissió Mixta d’ Interpretació de l’Acord de Matèries Comunes va acordar el passat 19 d’octubre que el període de meritació de l’ajut social contemplat a l’article 98 de l’Acord de Matèries Comunes 2014-2017 serà el de l’any natural en el que es percep. Això vol dir que aquells empleats/des que hagin treballat una part de l’any en què es merita l’ajut han de percebre la part proporcional de la part de l’any treballada.
 
Aquest acord resol una ambigüitat que ha comportat que Recursos Humans calculés aquest ajut restrictivament, tant pels que ho havien meritat l’any anterior (per exemple: de juliol a juliol ja que l’ajut es fa efectiu el mes de setembre) com pels que haguessin treballat temporalment l’any en curs i extingissin la seva relació laboral abans del mateix setembre, donat que en ambdós casos no gaudien d’aquest ajut.
 
Queda clar que tots aquells/es companys/es que extingeixin la seva relació laboral abans del mes de setembre (jubilacions, finalitzacions de contracte….) com si són contractats posteriorment a aquesta data, tenen dret a percebre la part proporcional de l’ajut contemplat a l’article 98.
 
Per a qualsevol consulta en referència a aquest tema contacteu amb els delegats/des de CCOO.