dimecres, d’octubre 26, 2016

NOTÍCIES BREUS

La mesa sectorial de la Policia Local es va reunir el passat 19 d’octubre. La mesa sectorial va tractar el quadrant de servei pel 2017 ( CCOO va proposar un quadrant de vuit hores en cap de setmana, enlloc de dotze, llevat dels mesos de juliol i d’agost per garantir vacances), la substitució d’agents de policia, la situació de la convocatòria de la bossa d’interins/es i la situació del tercer vehicle policial.

S’aprova el calendari laboral pel 2017. El nombre d’hores anual és de 1.698, de les quals es podrà deduir el permís d’autoformació, els dies per assumptes propis, les hores de conciliació, el 24 i 31 de desembre i la recuperació d’una festa oficial que s’escau en dissabte.

La compensació del 24 i el 31 de desembre d’enguany es pot fer com a dies personals. Atès que enguany els dos dies s’escauen en festius, caldrà sol·licitar la compensació com si es tractés de dies personals. Aquells que es prevegi que mantinguin la seva relació laboral en aquests dos dies ho poden demanar en qualsevol moment sense esperar a que s’arribi a la data i hi haurà temps per compensar-los fins el 31 de gener de 2017.

Es demana la convocatòria del Comitè de Salut Laboral. Atès que l’anterior convocatòria va coincidir amb els dies posteriors a l’explosió del pis de la Gran Via, es tornarà a convocar. Els temes proposats pels sindicats són els camps electromagnètics al local de la policia local, goteres a Serveis Territorials, bidones d’aigua pels departaments, dutxes a l’escola La Lió, vestuari de la brigada, millora de la revisió mèdica, estudi acústic del pavelló poliesportiu i plans d’evaquació d’edificis públics.

Negociació annex de l’Escola de Música. El dia 26 d’octubre està prevista la represa de les negociacions de l’annex regulador de les condicions específiques dels treballadors/es de l’Escola de Música.

El 31 d’octubre, primera reunió entre sindicats, ajuntament i empresa consultora de la valoració de llocs de treball. S’ha fixat aquesta data després de nombroses dificultats d’agenda per part dels diversos actors que hi participen.

Es reunirà la part sindical de la comissió de formació el dia 26 d’octubre. Els companys/es membres de la comissió debatran sobre les prioritats en matèria de formació.