dilluns, de gener 30, 2017

NOTÍCIES BREUS

Conveni ajuntament de Cabrera en matèria d’assessorament econòmic
El Ple ordinari del mes de desembre va aprovar un conveni amb l’ajuntament de Cabrera de Mar, segons el qual, el company que ara efectua les funcions de cap d’Organització Interna  a l’ajuntament de Premià de Mar, assessorarà el de Cabrera de Mar una tarda a la setmana, (16 hores mensuals) en matèria econòmica. El preu d’aquest servei serà de 12.000 euros/any.


Prospera una moció per facilitar la informació sindical als plans d’ocupació
En el mateix ple del mes de desembre i amb el vot en contra dels partits de govern va prosperar una moció que demanava que els plans d’ocupació no ocupessin llocs de plantilla de caràcter estructural i que, quan el govern vulgui celebrar sessions de benvinguda a aquests plans, avisi amb quinze dies d’antelació als sindicats perquè aquests puguin convocar una assemblea informativa seguidament de la recepció d’Alcaldia. Arribats a aquest punt, volem agrair la sensibilitat dels grups municipals favorables a la moció vers les reivindicacions expressades pel Comitè Unitari de Personal.  

Aprovada “in extremis” l’oferta pública d’ocupació pel 2016  
El passat mes de desembre la Junta de Govern Local va aprovà l’oferta pública per l’any 2016, que comprèn 2 places d’Oficial de la Brigada, ocupades actualment per personal laboral temporal. Aprofitant el mateix procés selectiu es dotarà una Borsa de Treball per futures necessitats temporals. Per l’any 2017, RRHH ha preparat un esborrany,  amb els criteris actuals de la LPGE 2016, els quals no es podran aprovar fins que entrin en vigor els Pressupostos generals de l’Estat del 2017. L’Oferta Pública del 2017, preveu la provisió definitiva de 4 places d’agents de la Policia, i 1 o 2 auxiliars administratius.
Jubilacions
S’ha jubilat la Carme Lleonart, aparelladora de l’Àrea Territorial d’ella ens quedem amb la rectitud en el tractament dels temes de feina, el qüestionament sobre tota cosa il·lògica i l’aportació de sentit comú, aspectes tots aquests perfectament harmonitzats amb un tracte cordial als companys/es de feina. Un petó ben gran també per la Carme i que gaudeixi plenament de la vida no laboral.