dissabte, de juny 09, 2018

INFORMACIONS

Situació Ca l’Escoda

No hi ha novetats. El responsable del disseny dels espais s’ha desplaçat als diferents centres de treball donant les explicacions necessàries i recavant les aportacions dels departaments.

Actuació sindical en l’aplicació de la nova legislació sobre protecció de dades

Els sindicats fan palesa la dificultat de reunir les autoritzacions expresses dels treballadors per rebre la informació sindical. Recursos Humans informa que pròximament s’habilitarà la figura d’un Delegat de Protecció de Dades per donar resposta a les diferents inquietuds respecte a l’aplicació d’aquest nou Reglament.

Promoció interna places administratius/ves

Recursos Humans informa que segueix endavant el procés que es conclourà el proper mes de juliol en aplicació de les previsions contingudes en l’oferta pública 2017 i l’oferta parcial 2018 que han permès convocar la totalitat de les places que coincideixen en nombre amb les sol·licituds presentades pels treballadors/es aspirants.

Presentació escrit SFP agents interins

Recursos Humans dona compte de la presentació d’un escrit presentat pel sindicat SFP en el qual assenyalen diverses irregularitats en l’exercici de les funcions pròpies pel que fa als agents interins que han ingressat enguany al cos. Manifesta la disconformitat amb l’actuació d’aquest sindicat per quant considera que ha participat des del primer moment en el procés i que totes les actuacions havien estat avalades pels seus delegats.

Presentació escrit SFP reclamant nocturnitat prenent com a base de càlcul grup C1

Recursos Humans dona compte de la presentació d’un escrit presentat pel sindicat SFP reclamant productivitat per nocturnitat d’acord amb categoria C1. Recursos Humans manifesta que el reconeixement de la categoria C1 com a base de càlcul retributiu que es tradueixi en una millora quantitativa només afecta els triennis