dimarts, de maig 24, 2022

ACORD SOBRE EL CENS DE PLACES OCUPADES INTERINAMENT QUE HAURAN DE SER OBJECTE D’ESTABILITZACIÓ

La Mesa General de Negociació del passat 12 de maig va acordar el cens de places que passaran definitivament a procés d’estabilització en el marc d’aplicació de la Llei 20/21, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública.

CCOO va donar suport al cens de places que els sindicats havien sotmès a consulta de la plantilla. No obstant això va efectuar diverses consultes a l’Ajuntament, concretament les referides a la plaça de Tècnic d’Informàtica, Professora de l’Escola de Música i de Directora del Museu que presentaven dubtes diversos quant a la incorporació o no en el cens.

L’equip tècnic de PGT va informar que havia rebut tres consultes sobre el procés d’estabilització i CCOO n’ha rebut prop de set, moltes de les quals s’han resolt en base a l’aplicació estricte del contingut de la llei. 

Amb l’aprovació de l’Oferta Pública d’Ocupació d’Estabilització 2022 es posa punt i final a la determinació de les places que hauran de ser objecte d’estabilització les quals, de manera definitiva, s’eleven a vint-i-tres i que es relacionen tot seguit: