dimecres, de setembre 28, 2022

CCOO POSA A DEBAT LES CONDICIONS DE SALUT PSICOSOCIAL EN ELS SERVEIS SOCIALS DE LES ADMINISTRACIONS LOCALS

El Sector d’Administració Local de CCOO de Catalunya ha organitzat pel proper dimecres dia 5 d’octubre, una jornada per analitzar l’impacte en la salut mental i emocional del personal de l’àmbit dels serveis socials de l’administració local i descriure la situació estructural que pateixen en aspectes laborals, organitzatius, de necessitat de personal i poder exigir compromís a l’administració i als agents socials per implantar solucions als problemes plantejats.

Aquesta jornada, que servirà per presentar el 1r ESTUDI SOBRE LES CONDICIONS DE SALUT PSICOSOCIAL EN ELS SERVEIS LOCALS DE LES ADMINISTRACIONS LOCALS,  comptarà amb la participació d’investigadors, psicòlegs i membres dels col·legis professionals de treball social, d’educadors i educadores socials, i de pedagogia. També es preveu la participació de representants de partits polítics.

La sessió és oberta i es podrà seguir presencialment i on line a través del canal de youtube de CCOO Catalunya, si bé cal inscripció prèvia que es pot fer a través d’aquest enllaç:

https://www.ccoo.cat/fsc/noticies/jornada-estudi-sobre-les-condicions-de-salut-psicosocial-en-els-serveis-socials-de-les-administracions-locals/